Feeder okolo Jizery

Rybníky kolom Jizery

 Toťák

  Pro ostatní rybáře (pouze letní měsíce) je umožněno lovit na 2 pruty. Při tomto lovu by měl být lovenou cílovou rybou kapr a amur. To znamená použití větších nástrah, které omezí lovení pstruhů. Bez předchozí dohody nepovoluji použítí žížal, červů a malých rybiček.

Horní míra kapra je 60cm a amura 75cm. Větší úlovky prosím okamžitě po zdokumentování pustit zpět. Nesakovat!! Stejně tak každou rybu, kterou si nechcete ponechat.

Cena je 200Kč/den a v ceně je možno si ponechat 1ks pstruha, nebo sivena do 40cm... V této ceně není umožněno ponechání si žádného dalšího úlovku. V případě zájmu je možné ulovenou rybu odkoupit.

Menší z Bradleckých lomů má maximální hloubku 6 metrů. Charakter obsádky ryb doplňuje možnosti a způsoby lovu, které nelze provozovat na sousedícím Švardově lomu.Měl by spíše vyhovovat rybářům, kteří nečekají na trofejní rybu, ale chtějí si zachytat a být u vody, kde se díky bohatšímu zarybnění "pořád něco děje". Tento lom zarybněním přizpůsobuji především vláčkařům a muškařům. 

Nejhojnější ryby: kapr, pstruh duhový, okoun, plotice, amur, siven, candát.